lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Belsőséges lenyúlás

2008.08.04. 06:30 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: bicikli kerék belső

By pujac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mai történet pujaccal legalább annyira felfoghatatlan mintha egy X akta részt komolyan vennénk, és elgondolkodnánk rajta. Hozzá kell tennünk, hogy a lenyúlás kivételesen nem a pesti oldalon történt, illetve amilyen sablonosan indul a történet, olyan fordulattal zárul.

 

Sziasztok Lenyúltak!

Sajnos pontosan nem tudom mikor történt az eset, mert nem használom sokat a biciklimet. A közös használatú tárolóban parkírozom, mert onnan még nem vittek el semmit, eddig. 

Három héttel ezelőtt úgy döntöttünk a haverokkal, hogy kitekerünk Szentendrére, úgyhogy lecammogtam a tárolóba, hogy előrántsam a kétkerekűt. Ekkor vettem észre, hogy lapos a kerék. Fogtam a pumpát, és ekkor ért az első nagy meglepetés! Hiába próbáltam a szelepet megtalálni, nem ment, ugyanis a belső hiányzott. Döbbenten gondoltam bele, hogy a tolvaj fogta, leszerelte a kerekemet, a külsőmet, aztán a belső kiszerelése után visszaszerelte azt, majd a kerekemet is a helyére rakta. Már ekkor leeshetett volna az állam, de már vártak a többiek, így sietnem kellett, szerencsére  volt a felszerelésemben pótbelső, így késve bár, de elindultam. Jót röhögtünk a többiekkel a sztorin.

Ment minden a megszokott kerékvágásban, míg most hétvégén újra el nem jött a biciklizés ideje. Újpest magasságában vettem észre, hogy az első külsőm eléggé el van kpova, és emiatt a belső kidudorodik a köpenynél. Tény, hogy már elég régi volt, de ennyire azért nem.

Amikor megvettem rá az új külsőt, ért a legnagyobb meglepetés: a szabvány külső átmérője nagyobb volt egy centivel, ezért a kerékre nem lehet gyakorlatilag gumit venni. Majd mikor ez feltűnt, tüzetesebben is megvizsgáltam magát a kereket, és ekkor állt össze a teljes kép. Három hete valójában a kerekemet is "lecserélték". Vagyis leszerelték az első keremeket, és helyébe egy másikat raktak, belső nélkül, amely kisebb a szabványnál.

 

Te is meséld el érdekes lenyúlásod történetét! A történetet a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Add meg a pontos helyszínt is, hogy felrakhassuk a Lenyúltak térképünkre.

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr86597048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása