lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Fél buszra adott ki körözést a rendőrség

2008.07.17. 08:18 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: busz lenyúlás petőfibánya

By Transzilva
 
Miután értesültünk az ügyről, jó állampolgár módjára azonnal megfogant fejünkben, hogy segítsük a rendőrség munkáját. Ezért szeretnénk kérni a kedves olvasó segítségét is.
 
 
 

Az egész július 8-án éjszaka történt. A Hatvan melletti Petőfibányán ismeretlen tettesek lenyúltak egy Volán buszt, pedig a sofőr bá mindent megtett, hogy ez ne legyen így, szabályosan bezárta az ajtókat. Másnap reggel, a szokásos újság-cigi-kábel szertartás után laza kulcscsomó pörgetéssel készült a busz cöcögtetésére, amikor megállt benne az ütő, ugyanis a busz nem volt ott többé.

Természetesen bejelentették az esetet a rendőrségen. Ők ki is adták a körözést a járműre. Sofőr bá néhány fohászt eldünnyögött, de a sofőrök istene csak félig hallotta valószínűleg, mert 14-én megtalálták a buszt, de csak a felét, mert azt félig szétszerelték. 

Ezek szerint, ha jól gondolom, most a busz másik fele valahol az országban cirkál, és ráadásul körözik. Vagyis a nyomozásnak ezek szerint nincs vége. 

 
A fél busz ismertetőjelei:
 

-        csak az egyik oldalon lehet ülni

-        felnőtt vonaljegy fele annyiba kerül

-        szeles a busz utazás közben is, nemcsak amikor az ajtót kinyitja

-        szembejövő forgalom esetén is könnyedén előz

-        a leszállás bármikor megoldható

 

Kérünk minden kedves olvasót, hogy értesítse családtagjait, ismerőseit, és ha ezek a gyanús jelek feltűnnek utazás közben, vagy ha csak az ország valamely útján közlekedni látják a járművet, jelezzék nekünk, vagy a rendőrségnek!

 
Köszönjük!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr44572033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása