lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Vicces lenyúlások

2008.07.24. 07:00 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: cikkek lenyúlás szemezgetés

By Transzilva

Szemezgettünk az elmúlt pár nap lopásos híreiből:

Rabolt, de lányát otthagyta

A 33 esztendős asszony csaknem 30 ezer forint értékben süllyesztett táskájába drága kozmetikumokat, majd pedig fizetés - és lánya - nélkül kisétált. A bejáraton kilépve azonban egy lopásgátló chip - amely az egyik áruban rejtezett - aktiválta riasztórendszert. Erre a nő elrohant. Lánykája viszont még mindig ott ácsorgott a boltban tanácstalanul, hogy ugyan hova lett anyja.

Eredeti cikk itt>>

Lelkiismeretes tolvaj

Ismeretlen tettes július 22-re virradóra Székesfehérváron egy a Nagyszebeni utcában lévő telekre bement és az épület külső falán lévő rézkábelből tulajdonított el egy darabot. Kedden délután egy fehérvári lakos telefonált a rendőrség ügyeletére, miszerint a rézkábelt ő lopta el. A járőrök a Farkasvermi úton elfogták a férfit, előállították, gyanúsítottként kihallgatták.

Eredeti cikk itt>>

Radiátor fetisiszta

Ismeretlen tettes július 22-re virradóra Dunaújvárosban a Római körúton lévő iskola raktárába behatolt és több hulladék vasradiátort eltulajdonított. A lopási kár 5 ezer forint, a rongálással 3 ezer forint kár keletkezett.

Eredeti cikk itt>>

Nyuszi ül a fűben?

Csütörtök éjjel Dunaújváros kertvárosi részén tartott portyaszolgálat során fogtak el a rendőrök egy 13 éves fiút, aki a Diófa utcában a fűben lapult, így próbált meg elbújni az egyenruhások elől. A gyerekkorú nem ismeretlen a hatóság előtt, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő bűnügyekben való beszámoltatása miatt állították elő.....Mivel az elkövető gyerekkorú, nem büntethető, így az illetékes gyermekotthonba visszaszállításra került.

Eredeti cikk itt>>

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr4581928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása