lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Turha de Hongrie

2008.07.28. 11:27 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: de tábla tour lenyúlás irányjelző hongrie

 
By Transzilva
 
 

Ez túlmegy minden határon, szó szerint! A 35. Tour de Hongrie versenyzői lehet, hogy meggondolják, hogy legközelebb inkább egy Bronxban megtartott versenyen vesznek részt, mintsem a szép hazánkban szervezett rangos viadalon. Történt ugyanis, hogy a verseny rendben haladt, mígnem Balmazújvárosba érkeztek a szelid biciklisek. Szép vidéki városunkat elhagyván az élen járó pár megszökött versenyző balra vette az irányt, de ezt követően az őket követők már egyenesen mentek. Hogy történhetett ez meg? A déli báb zavarta volna meg őket? Hát nem, ennél magyarosabb a történet: az irányjelző táblát  ugyanis lenyúlták. Ettől jött aztán csak az igazi szipi-szopi, ugyanis amikor rájöttek, hogy rossz irányba tekernek – gondolom egy szarvasmarha telep udvarán kötöttek ki – satuféket alkalmaztak a követő banda elsői, így hát a többiek (kb. harmincan), mint fika a falon csapódtak beléjük tehetetlenül. Tört is pár csont meg maradt az aszfalton bőr.

Na már most hogy lehet, hogy lenyúlják egy ilyen rangos verseny tábláját? Miért nem követi valaki a szervezők közül a bandát, legalább egy Simsonnal? Számomra ez felfoghatatlan. Persze ott az érem másik, sokkal súlyosabb oldala is. Ki az a majom, aki azt gondolja, hogy jó móka egy irányjelző táblát lenyúlni? Már biztosan összefosta a gatyáját a röhögéstől, hogy ilyen jó poént gyártott. Persze az lenne normális, ha a félelemtől rakná tele a gatyót. Biztosan szereti a helyzetkomikumot….Az már biztos, hogy lenyúltak térképünk egyik legalantosabb tagja lesz ez a tábla. Kívánom, hogy egyszer, amikor a gaztevő elmeséli a kocsmában „nagy” sztorit, akkor pont a versenyzők is ott legyenek, meg a szponzorok is kinn fröccsözzenek a verandán. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr53589135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása