lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Stan és Pan újra szórakoztat

2008.07.18. 15:27 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj pan stan lenyúlás villanyóra

By Transzilva

 

Napjaink kulturális fejlődését jelentősen befolyásolja a retro hatás, az élet szinte minden területét eléri, áthatja. Látható, hogy a trendek meglovaglása mekkora üzleti lehetőséget jelentenek a vállalatoknak, szórakoztatóipari „munkásnak”. Nem tett máshogy történetünk párosa sem.

 

Az akciót nagy valószínűséggel piackutatás előzte meg, felmérve a célcsoport demográfiai adatait, fogyasztási szokásait, és gondolom preferencia térképet is szerkesztettek.

A cselekvést megelőző kutatás végeredménye az lett, hogy meg kell lovagolni a nyuggerek mai izlését nagyban meghatározó retro trendet és érzésvilágot. Így esett a duó választása Stan és Panra, a még most is méltán híres nevettető párosra. Természetesen a magyar piacra formálták a duót, így kapott Pan (dagadt) karaktere fekete, hátranyalt hajat, erős borostát, használt zakót és kopott szürke pantallót. Stan karaktere szintén hátranyalt hajat, viszont borotvált arcot – biztosan ő az ész a csapatban. a szerk. – és duzzadt ajkakat kapott. (Azt már nem fogjuk megtudni, hogy miért kellett a duzzadt száj, talán buknak erre az ősz nénikék)

Stan és Pan foglalkozása villanyszerelőre lett „magyarosítva”, és a színészkedés új formáját választottak, vagyis, hogy házhoz mennek.

Ezt követően több nyugdíjast szórakoztattak és kápráztattak el mutatványukkal. A színdarab nem állt másból, eljátszották, hogy villanyórát cserél szakszerűen a két mókamester. A színdarabért előleget kértek, a színdarabba bújtatva, mintha az lecserélendő óráért kérnék a pénzt, majd távozáskor még utófinanszírozásban is részesültek. A nyuggerek ugyanis utólag realizálhatták, hogy nyugdíjuk másik részét is kiénekelték a szájukból a darab közben.

Az ilyen színészek lenyúló tevékenységét mélyen, gyomrunk legmélyebb bugyrából ítéljük el. Nem elég, hogy végtelenül szánalmasak, még a kispénzű emberek közül is a nyugdíjasokat célozzák meg.

Ajánlom az ELMŰ figyelmébe, hogy érdemes lenne valamit tennie az ilyen „előadó művészek” ellen – akár összefogva az összes hasonló szolgáltatóval-, mondjuk egy újabb marketing fogásaként bevethetnék őket, némi apanázs fejében (kb. annyi pénzért, amennyit „alaptevékenységükkel” keresnének – hosszútávon számolva), hogy megmutassák, milyen könnyen bejuthatnak egy lakásba, majd elmagyarázhatnák, hogy mire figyeljenek szegény öregek a jövőben. Így talán Stan és Pan is a megfelelő helyre pozícionálva maradhatnának.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr56574462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása