lenyúltak

Azon kedves áldozatok beszámolóit várjuk, akiket valahol, valaki, valamikor, valahogyan lenyúlt, megrövidített! Közbeszerzéssel nem foglalkozunk!!!! A beszámolókat a lenyultak@gmail.com címre várjuk! Ha nem szeretnél regéket írni, nekünk az is elég, ha elküldöd, hogy mikor, hol, mit nyúltak le tőled! Ugyanis feltett szándékunk, hogy az ország Lenyúltak térképét összeállítsuk.

Friss topikok

Új kommentek

Címkék

18 (1) anyós (1) árpa (1) attila (1) barna (1) belső (1) bicikli (2) busz (1) cikk (1) cikkek (1) de (1) debrecen (1) dísztárcsa (2) fényes (1) gyógyszertár (1) gyűjtemény (1) hogyan (1) hongrie (1) irányjelző (1) kerék (1) keszthely (1) kulcsár (1) lenyúlás (12) lenyúlások (1) lenyúltak (1) lopás (2) nappal (1) nyugdíj (1) összes (1) pan (1) parkolás (1) perc (1) petőfibánya (1) póló (1) stan (1) szatyor (1) szemezgetés (1) tábla (1) telefon (1) térkép (1) tour (1) villanyóra (1) virág (1) vonat (1) Címkefelhő

Már a pollent is....

2008.07.10. 12:08 | Lenyúltak | Szólj hozzá!

Címkék: lopás virág lenyúlás

by Transzilva
Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet, de akkor mi a fitymáért lopja azt el?
 

Két hete talán, hogy barátnőm anyukája felhozott a virágos, rétes, jó levegőjű vidékről a nyócker szívébe egykét cserepes virágot. Gondolta, hogy a házba, pontosabban a lépcsőházba (ráfér, ugyanis pl.: a takarítónő annyival intézi el a lift takarítását, hogy különböző kartonpapírokat fektet a padlóra, és azt cseréli hetente), egy kis színt és életet visz, ahogy az régen szokás volt.

Szép is lett, élveztük, kb 3 napig. Aztán valami virág fétisiszta szomszéd gondosan kiválogatta azokat, amelyek már virágoznak és már az ő lakásában szűrik a levegőt.

Azt hiszem, hogy ez a lopd-el-de-minek kategória, vagyis a legalja, még egy kleptomán kisiskolás sem fanyalodik cserepes virágokra. Bár az is lehet, hogy azóta nem alszik, és már merevedési vagy frigid zavarai vannak a lelkifurdalástól. Én nem tudom mikor lesz itt végre rend, legalább annyira, hogy ne kelljen mondjuk áramot vezetni a krizantémba, hogy ne nyúlják le.

Beszámolóitokat a lenyultak@gmail.com címre várjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lenyultak.blog.hu/api/trackback/id/tr61562018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása